Fant 6567 publikasjoner.
Plasma appearance and distribution of astaxanthin E/Z and R/S isomers in plasma lipoproteins of men after single dose administration of astaxanthin
Journal of Nutritional Biochemistry, 2000 Vitenskapelig artikkel
Occurence of and a possible mechanism for resistance to a quaternary ammonium compound in Listeria monocytogenes
International journal of food microbiology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Mapping Lipid Oxidation in Chicken Meat by Multispectral Imaging of Autofluorescence
Applied Spectroscopy, 2000 Vitenskapelig artikkel
Ka du sei? En gjennomgang av oppmerksomheten som vies reguleringen av fisket, og fisket etter sei nord for 62°N i avisene Fiskaren og Fiskeribladet
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2000 Vitenskapelig artikkel
Introducing Statistical Thinking to the Food Industry—Facilitating and Inhibiting Factors
Quality Management Journal (QMJ), 2001 Vitenskapelig artikkel
Interrelationships of protein composition, protein level, baking process and the characteristics of hearth bread and pan bread
Journal of Cereal Science, 2000 Vitenskapelig artikkel
Intermale competition in sexually mature arctic charr: Effects on brain monoamines, endocrine stress responses, sex hormone levels, and behavior
General and Comparative Endocrinology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Influence of beef carcass stretching and chilling rate on tenderness of m. longissimus dorsi
Meat Science, 2001 Vitenskapelig artikkel
Industrial application of an antilisterial strain of Lactobacillus sakei as a protective culture and its effect on the sensory acceptability of cooked, sliced, vacuum-packaged meats
International journal of food microbiology, 2001 Vitenskapelig artikkel
Induction of Mx protein by interferon and double-stranded RNA in salmonid cells
Fish and Shellfish Immunology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Image analysis of particle dispersions in microscopy images of cryo-sectioned sausages
Scanning, 2001 Vitenskapelig artikkel
Identification of marine mammal species in food products
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2000 Vitenskapelig artikkel
Identification of fish species after cooking by SDS-PAGE and urea IEF: A collaborative study
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2000 Vitenskapelig artikkel
Hvalkjøtt i Norge. En fokusgruppeundersøkelse
Growth, uptake and retention of nitrogen and phosphorus, and absorption of other minerals in Atlantic salmon Salmo salar fed diets with fish meal and soy-protein concentrate as the main sources of protein
Aquaculture Nutrition, 2000 Vitenskapelig artikkel
Globalisering av råvaremarkedet - strategiske utfordringer for lokal fiskeindustri
Generisk markedsføring mot barn og ungdom
Frozen herring as raw material for spice-salting
Franske forbrukeres vurdering av norsk seifilet - sammenligninger mellom substituerende produkter
Fersk fisk pakket i modifisert atmosfære - Når får vi et varig produktkonsept i Norge?
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 189 av 329: