Fant 6564 publikasjoner.
Markedsforskning; Sushi og Sashimi
2011 Nofimas rapportserie
Fangstregulering og råstoffkvalitet i kystflåten. Ferskt råstoff til fiskeindustrien i Nord-Norge
Høstfiske og restkvoter i kystflåten. Fiske etter torsk og sei
Nye rekeprodukter til det norske markedet Utvikling av middagsretter med pillede reker som ingrediens
Inactivation of IPN-virus in fish by-products by inorganic acid and base
Analyse av transfettsyrer i marine lipider – Risiko for falske positive
Labeling of healthy food
Tidsskrift for Den norske legeforening, 2008 Vitenskapelig artikkel
Transfer of retention patterns in gas chromatography by means of response surface methodology
Journal of Chromatography A, 2014 Vitenskapelig artikkel
Release of fatty acids from salmon oil and muscle during in vitro digestion - impact of a meal composition
2013 Doktorgradsavhandling
Evaluering av faktagrunnlaget om påvirkning mellom oppdretts- og villaks: Lakselus
Fersk fisk fra Nord-Norge til Europa. Forutsetninger, vareflyt, barrierer og markedsmuligheter
Britiske forbrukeres oppfatning av fersk og tint filet fra torsk. Oppfattes produktene forskjellig og hva består i så fall forskjellene av?Sluttrapport prosjekt FHF # 900444
Betydningen av pankreas sykdom (PD) for filetkvalitet av oppdrettslaks
A review of genetic influences from escaped farmed Atlantic salmon on wild Atlantic salmon populations
Effects of functional feeds on the lipid composition, transcriptomic responses and pathology in heart of Atlantic salmon (Salmo salar L.) before and after experimental challenge with Piscine Myocarditis Virus (PMCV)
BMC Genomics, 2014 Vitenskapelig artikkel
Konservering av utvannet tørrfisk.Effekt av kaliumsorbat og sitronsyre på holdbarhet og kvalitet på utvannet tørrfisk
Sånn kan det også gjøres! Drift av autolinerederiet Eskøy AS ”Saga K”, T-20-T og ”Åsta B”T-3-T, driftsåret 2010
Røkt laks – salttype og saltkonsentrasjon. Analyser av 6 røkte lakseprodukter
Relationships between sensory evaluations of beef tenderness, shear force measurements and consumer characteristics
Meat Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Tradisjon og innovasjon. Ja takk begge deler
Bioforsk FOKUS, 2013 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6564 publikasjoner. Vise side 180 av 329: