Understanding the Impact of Drying on the Optical Properties of Cured Muscle Tissue: A Case Study of Dried Salt-Cured Cod
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : Food and Bioprocess Technology , p. 1–17 , 2025
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									1935-5130
									
																	Elektronisk
									:
									1935-5149
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.1007/s11947-025-039...
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/3212380
											
										
										
																	
Forskningsområder
Kvalitet og målemetoder
Konservering
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
