Heat-sealable bioplastic films of blended locust bean and potato byproducts for active packaging of fatty foods: Cheese and oat cookies as case studies
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : Food Hydrocolloids , vol. 147 , p. 1–12 , 2024
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									0268-005X
									
																	Elektronisk
									:
									1873-7137
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.1016/j.foodhyd.2023...
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/3114741
											
										
										
																	
Forskningsområder
Emballasjeløsninger
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no




