Publisert 2023

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Innovative Food Science & Emerging Technologies , vol. 89 , p. 1–9–8 , 2023

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 1466-8564
Elektronisk : 1878-5522

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Tappi, Silvia; Nissen, Lorenzo; Casciano, Flavia; Antonelli, Giorgia; Chiarello, Elena; Picone, Gianfranco; Laurita, Romolo; Capelli, Filippo; Gherardi, Matteo; Maccaferri, Caterina; Gianotti, Andrea; Bordoni, Alessandra; Espmark, Åsa Maria O.; Capozzi, Francesco; Rocculi, Pietro

Forskningsområder

Kvalitet og målemetoder

Teknologier for matprosessering

Holdbarhet og mattrygghet

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen