Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : World Mycotoxin Journal , vol. 15 , p. 45–56 , 2021
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									1875-0710
									
																	Elektronisk
									:
									1875-0796
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
Sak : 1
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.3920/WMJ2020.2661
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2764840
											
										
										
																	
Forskningsområder
Holdbarhet og mattrygghet
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
