Fiber i vegetabilske ingredienser
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Nofima
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									9788282966559
									
															
Publikasjonstype : Nofimas rapportserie
Serier : Nofima rapportserie
År : 2020
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2687761
											
										
										
																	
Forskningsområder
Kvalitet og målemetoder
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
Sammendrag
På bakgrunn av utfordringer med finmalte vegetabilske ingredienser har det blitt gjennomført en optimalisering av metoden A 104 ANKOM fiber med fokus på disse prøvetypene. Denne optimaliseringen innebærer en endring i vasketrinnene på den automatiserte fiberanalysatoren ANKOM2000.
