Fant 257 publikasjoner.
Prediction of beef quality attributes from early post mortem near infrared reflectance spectra
2000 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
On-line near infrared analysis of meat composition in industrial scale ground meat batches
Produksjon
Chlorophylls, carotenoids and flavonoids: Vegetable constituents with a positive role in cancer, cardiovascular and viral diseases
1998 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Electronic nose as a potential method for measuring flavour characteristics of pork - a preliminary study
1997 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Surimi from blue whiting (Micromesistius poutassou) produced on board m/s Uksnøy: process and quality
1992 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Interstitial edema-preventing mechanisms
1991 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Fant 257 publikasjoner. Vise side 26 av 26: