Fant 331 publikasjoner.
Fisken og folket
Norsk Sjømat, 2017 Fagartikkel
Referansepriser og dynamiske minstepriser i førstehåndsomsetningen
Næringsrik ferdigmat – hjemmelaget og industriprodusert
Kjøkkenskriveren, 2017 Fagartikkel
Med kunstig intelligens etter øl
Dagens næringsliv, 2017 Fagartikkel
La barn velge maten
Forskning.no, 2016 Fagartikkel
Sensory characterisation based on consumers’ perception – new Methods for the new times.
BakingEurope, 2016 Fagartikkel
Autolyse - kulinarisk bakemagi
Bakst, 2016 Fagartikkel
Mer veksthusgrønnsaker i kantinen
Horecanytt, 2016 Fagartikkel
Gulrøttene råtner og smaker vondt i feil emballasje
Gartneryrket, 2016 Fagartikkel
Ikke én dråpe å miste - Kvalitet på farseprodukter
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Fant 331 publikasjoner. Vise side 14 av 34: