Sara Mohamed Gaber Mohamed PhD Postdoktor +47 902 37 642 +47 64 97 04 70 E-post Ås Mat og helse Se publikasjoner i Cristin E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum. Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål. Mine prosjekter NorwegianFoods Økt utnyttelse av norske landbruksressurser 2025 - 2028 Mine publikasjoner Sara Mohamed Gaber Mohamed har 4 publikasjoner ved Nofima: Application of R-phycoerythrin of different purities from Furcellaria lumbricalis in extruded food products Food Research International, 2025 Vitenskapelig artikkel Prototypes as catalysts for cross-disciplinary collaboration: Viewpoints from applied food research and innovation Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel Meat Analogues from Pea Protein: Effect of Different Oat Protein Concentrates and Post Treatment on Selected Technological Properties of High-Moisture Extrudates Applied Sciences, 2023 Vitenskapelig artikkel Texturized vegetable protein from a faba bean protein concentrate and an oat fraction: Impact on physicochemical, nutritional, textural and sensory properties Future Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel