Fant 6625 publikasjoner.
Effects of different incubation and start-feeding temperature regimes on growth, survival, and histomorphology of cod larvae
Aquaculture International, 2019 Vitenskapelig artikkel
Transcriptome analyses of Atlantic salmon muscle genes induced by a DNA vaccine against salmonid alphavirus, the causative agent of salmon pancreas disease (PD)
PLOS ONE, 2018 Vitenskapelig artikkel
Fremtidige effekter av strukturering på sjø og på land – Faglig sluttrapport
2018 Nofimas rapportserie
SUNNIVA - Sluttrapport
Identifisering av ulovlig fiske gjennom sammenstilling av tall – er det mulig?
Sequential codend improves quality of trawlcaught cod
Kunnskaps- og erfaringsgrunnlag for torskeoppdrett
The use of food quality and prestige-based benefits for consumer segmentation
British Food Journal, 2018 Vitenskapelig artikkel
Assessment of fecal near-infrared spectroscopy to predict feces chemical composition and apparent total-tract digestibility of nutrients in pigs
Journal of Animal Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment of health hazards from 2-ethylhexanoic acid (2-EHA) migrated from lids used on glass containers of baby food
2005 Rapport
Dala landhvete og Ølandshvete
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Respiration rate and changes in composition of volatiles during short-term storage of minimally processed root vegetables
Acta Horticulturae, 2018 Vitenskapelig artikkel
Emmer
Live-Storage of Wild mature cod (Gadus morhua L.) without feed supply. Effects on biological and quality Properties. a dissertation for the degree of Philosophiae Doctor
2018 Doktorgradsavhandling
Recycled polyolefins for food packaging application-challenges and opportunities
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
How open is food innovation? -The crispbread case
British Food Journal, 2019 Vitenskapelig artikkel
Exploring corporate engagement activities in innovation and the empirical evidence of individual capabilities for new knowledge and innovation
Non-destructive Raman spectroscopy as a tool for measuring ASTA color values and Sudan I content in paprika powder
Food Chemistry, 2019 Vitenskapelig artikkel
Proteomics in skeletal muscle research
Social norms and risk communication
Trends in Food Science & Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 96 av 332: