Fant 6625 publikasjoner.
Effect of CO2 on elemental concentrations in recirculating aquaculture system tanks
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Listeria monocytogenes i sushi - vurdering av helseråd til gravide og andre utsatte grupper. Vitenskapelig uttalelse fra faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
2019 Rapport
Intestinal function of the stomachless fish, ballan wrasse (Labrus bergylta)
Frontiers in Marine Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
Genomic and transcriptomic analysis of amoebisc gill disease resistansce in Atlantic salmon(salmo salar L.)
Frontiers in Genetics, 2019 Vitenskapelig artikkel
Development and validation of a liquid chromatography high-resolution mass spectrometry method for the simultaneous determination of mycotoxins and phytoestrogens in plant-based fish feed and exposed fish
Toxins, 2019 Vitenskapelig artikkel
Unintended Consonances: Methods to Understand Robot Motor Sound Perception
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The sequential and orthogonalized PLS regression for multiblock regression: Theory, examples and extensions
Markedssvikt i førstehåndsomsetningen i vinter- og vårtorskefisket i Nord-Norge*
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2019 Vitenskapelig artikkel
Early Developmental Stress Affects Subsequent Gene Expression Response to an Acute Stress in Atlantic Salmon: An Approach for Creating Robust Fish for Aquaculture?
G3: Genes, Genomes, Genetics, 2019 Vitenskapelig artikkel
Proactive avoidance behaviour and pace-of-life syndrome in Atlantic salmon
Royal Society Open Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
The impact of extrusion parameters on physicochemical, nutritional and sensorial properties of expanded snacks from pea and oat fractions
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2019 Vitenskapelig artikkel
Auksjon eller kontrakt? Råfisklagets omsetning av fryst hvitfisk
2019 Nofimas rapportserie
Model for heat and mass transport during cooking of cod loin in a convection oven
Food Control, 2019 Vitenskapelig artikkel
Steking - prosessen som har gitt bakefaget sitt navn
Baker og Konditor, 2019 Fagartikkel
Peredikksyre som behandling av amøbegjellesykdom (AGD) i laks
Tidlig innfarging av regnbueørret – kvalitet på rogn og muskel
Nye omega-3-kilder i fôr til laks
Ernæringens betydning for skinn-, tarm-, og gjellehelse hos laks
A cross-cultural perspective on feeling good in the context of foods and beverages
Food Research International, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Preface
Methods in molecular biology, 2019 Leder
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 86 av 332: