Fant 6556 publikasjoner.
Carotenoids: Considerations for Their Use in Functional Foods, Nutraceuticals, Nutricosmetics, Supplements, Botanicals, and Novel Foods in the Context of Sustainability, Circular Economy, and Climate Change
Annual Review of Food Science and Technology, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Liquid loss in thawed cod—Deconvoluting the effects of freezing-rate, freezing cycles, frozen storage time, and thawing-rate through a full factorial design
Journal of food process engineering, 2021 Vitenskapelig artikkel
Thermal inactivation of Listeria monocytogenes in the Shaka agitated reciprocal retort: Influence of food matrix rheology and fat content
Food and Bioproducts Processing, 2021 Vitenskapelig artikkel
Ny «superkomponent» kan knekke listeria i mat
Matindustrien, 2021 Fagartikkel
Farm-to-fork Marketing Strategies during Covid-19
Today´s Manager SIM (Singapore Institute of Management), 2021 Fagartikkel
How to Avoid Getting Your Paper Declined in Journal of Aquatic Food Product Technology
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2020 Leder
Narrow Scope? How Camel, Ostrich, Oat, Amaranth, and Quinoa Is within Scope
Goodbye 2020, You Will Not Be Missed. Welcome 2021!
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2021 Leder
Guidelines for co-creating climate adaptation plans for fisheries and aquaculture
Climatic Change, 2021 Vitenskapelig artikkel
Fish quality and market performance: The case of the coastal fishery for Atlantic cod in Norway
Marine Policy, 2021 Vitenskapelig artikkel
Kvalitet på regnbueørret oppdrettet i sjø – holdbarhet (QIM), filetfarge og muskeltekstur
2021 Nofimas rapportserie
Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion
Future Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Inorganic Nanocarriers for Encapsulation of Natural Antimicrobial Compounds for Potential Food Packaging Application: A Comparative Study
Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel
Sunn, trygg mat og bærekraftig produksjon – hvilken rolle spiller det hvordan maten blir produsert og hva man spiser for menneskers og jordklodens helse?
2020 Faglig kapittel
Characterisation of the teleostean κB-Ras family: The two members NKIRAS1 and NKIRAS2 from rainbow trout influence the activity of NF-κB in opposite ways
Fish and Shellfish Immunology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Current status of biobased and biodegradable food packaging materials: Impact on food quality and effect of innovative processing technologies
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
High-pressure processing-induced transcriptome response during recovery of Listeria monocytogenes
BMC Genomics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Understanding flavour perception. New perspectives from neuroscience and psychology and their applications for stroke patients
2018 Mastergradsoppgave
Hvordan kan pliktkvoter bidra til mer foredling? Vurdering av tre forslag til endringer i "Forskrift om leveringsplikt for fartøy med torsketrål-tillatelse"
JIFAM Special Issue on Seafood Marketing
Journal of International Food & Agribusiness Marketing, 2021 Leder
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 58 av 328: