Fant 6556 publikasjoner.
Perspective Chapter: Hyperspectral Imaging for the Analysis of Seafood
Intech Open, 2022 Vitenskapelig artikkel
Barrier performance of recyclable thermoforming sheets for sous-vide potatoes
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Nanofiltration of intake water in RAS: Effect on fish performance, health and welfare
2022 Nofimas rapportserie
Drying of vegetable and root crops by solar, infrared, microwave, and radio frequency as energy efficient methods: A review
Food Reviews International, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
A scoping review of personalized user experiences on social media: The interplay between algorithms and human factors
Computers in Human Behavior Report, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Current and future genetic technologies for fisheries and aquaculture: Implications for the work of FAO
FAO Fisheries and Aquaculture Circulars, 2022 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of Preprocessing Methods on Independent Medical Hyperspectral Databases to Improve Analysis
Sensors, 2022 Vitenskapelig artikkel
Identification of New Purpuroine Analogues from the Arctic Echinodermata Pteraster militaris That Inhibit FLT3-ITD+ AML Cell Lines
International Journal of Molecular Sciences, 2022 Vitenskapelig artikkel
Utvikling, kalibrering og verifisering av håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk. Leveranse 4.2: Ferdig kalibrert håndholdt prototype instrument
Kartlegging av kjølerutiner, temperaturkontroll og temperatursporing ved transport av fersk fisk på is
2022 Rapport
Mechanical, barrier, antioxidant and antimicrobial properties of alginate films: Effect of seaweed powder and plasma-activated water
Molecules, 2022 Vitenskapelig artikkel
Valideringsrapport – tilleggsrapport: Bestemming av fosforinnhald i fôr, fôringrediensar, fisk og feces ved bruk av ICP-OES og mikrobølgeovnsoppslutting
Valideringsrapport: Bestemming av Ca, Cu, Fe, K, Mg, Mn, Na, Y og Zn i fôr, fôringrediensar, fisk og feces ved bruk av ICP-OES og mikrobølgeomnsoppslutting
Evaluering av strategier for å optimalisere treningspopulasjoner for genomisk prediksjon i havre (Avena sativa)
Plant Breeding, 2022 Vitenskapelig artikkel
A metapopulation model reveals connectivity-driven hotspots in treatment resistance evolution in a marine parasite
ICES Journal of Marine Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Verdiskaping og ringvirkninger fra fiskeflåten i 2021
Effect of Processing and Storage on Seabuckthorn Products
ReVAL - Innovative prosesseringsteknologier i enzymatisk hydrolyse for økt verdiskaping av marint og kylling restråstoff
Oxidized Dietary Oil, High in Omega-3 and Omega-6 Polyunsaturated Fatty Acids, Induces Antioxidant Responses in a Human Intestinal HT29 Cell Line
Nutrients, 2022 Vitenskapelig artikkel
Using renowned chefs for VeriTaste™ as a sensory method analysis in food products – A comparison of Atlantic salmon stored in refrigerated seawater and on ice
International Journal of Gastronomy and Food Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 33 av 328: