Fant 6567 publikasjoner.
Innovations in traditional foods: Impact on perceived traditional character and consumer acceptance
Food Research International, 2013 Vitenskapelig artikkel
Teknologiutvikling i rekenæringen. Sluttrapport
2014 Nofimas rapportserie
Marketing and value added effects for whitefish and pelagic industries of different eco-labelling schemes. Sluttrapport
Økt holdbarhet på utvannet tørrfisk for innenlandsmarkedet
Hvem skal produserte fryste torskefileter?
Norsk Sjømat, 2014 Fagartikkel
Molecular diversity of the equine caecal microbiota and its correlation to postprandial fermentation metabolites: A preliminary approach
Acta agriculturæ Scandinavica. Section A, Animal science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Hvilken råstoffstrategi er mest lønnsom for norske filetbedrifter?
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2014 Vitenskapelig artikkel
Quantitative genetics of behavioral responsiveness in Atlantic cod (Gadus morhua L.)
Aquaculture, 2014 Vitenskapelig artikkel
The dissemination of genetic improvement in salmon production
Influence of long term ammonia exposure on Atlantic salmon (Salmo salar L.) parr growth and welfare
Aquaculture Research, 2013 Vitenskapelig artikkel
Induced erythropoiesis during acute anemia in Atlantic salmon: A transcriptomic survey
General and Comparative Endocrinology, 2013 Vitenskapelig artikkel
Consumer Perception of Dry-Cured Ham – A Cross-Cultural Study in Italy, Norway and Spain
Journal of sensory studies, 2013 Vitenskapelig artikkel
Product Differentiation with Credence Attributes and Private Labels: The Case of Whitefish in UK Supermarkets
Journal of Agricultural Economics (JAE), 2014 Vitenskapelig artikkel
Long-term effect of photoperiod manipulation on growth, maturation and flesh quality in turbot
Aquaculture, 2013 Vitenskapelig artikkel
Impact of extraction, refining and concentration stages on the stability of fish oil
2013 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Investigation of oxidative degradation and non‐enzymatic browning reactions in krill and fish oils
European Journal of Lipid Science and Technology, 2013 Vitenskapelig artikkel
Influence of terrestrial lipid and protein sources and activated carbon-treated fish oil on levels of persistent organic pollutants and fatty acids in the flesh of Atlantic salmon
Aquaculture Research, 2015 Vitenskapelig artikkel
Use of α-amylase and heat transfer modeling to assess the thermal pasteurization of fried fish burgers
Journal of food processing and preservation, 2014 Vitenskapelig artikkel
The influence of different dietary oil qualities on growth rate, feed utilization and oxidative stress in Atlantic cod
Aquaculture Nutrition, 2014 Vitenskapelig artikkel
Eierendringer for havbrukskonsesjoner tildelt i 2009-runden
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 221 av 329: