Fant 6561 publikasjoner.
Markedskommunikasjon av levendelagret torsk
Norsk Sjømat, 2014 Fagartikkel
Fishmeal physicochemical properties – Impact on the fish feed extrusion process, phase transitions and physical pellet quality
2015 Doktorgradsavhandling
Muscle quality and proteolytic enzymes of farmed Atlantic cod (Gadus morhua)during storage: Effects of pre-storage handling and increased storage temperature
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Levels of androstenone and skatole and the occurence of boar taint in fat from young boars
Livestock Production Science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Towards on-line prediction of dry matter content in whole unpeeled potatoes using near-infrared spectroscopy
Talanta: The International Journal of Pure and Applied Analytical Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
Xylanase supplementation in fish feed
2015 Nofimas rapportserie
Soya Saponins Induce Enteritis in Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
European consumer preference for African dried fruits
British Food Journal, 2015 Vitenskapelig artikkel
Syndecan-4 regulates muscle differentiation and is internalized from the plasma membrane during myogenesis
PLOS ONE, 2015 Vitenskapelig artikkel
Effect of sodium bicarbonate and varying concentrations of sodium chloride in brine on the liquid retention of fish (Pollachius virens L.) muscle
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Influence of temperature during grain filling on gluten viscoelastic properties and gluten protein composition
Investigation of growth requirements and aquaculture potential of Arctic charr (Salvelinus alpinus)
Icelandic Agricultural Sciences, 1992 Vitenskapelig artikkel
Relating the effects of protein type and content in increased-protein cheese pies to consumers' perception of satiating capacity
Food & Function, 2015 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of Data Aggregation in Polarized Sensory Positioning
Journal of sensory studies, 2015 Vitenskapelig artikkel
Can consumer segmentation in projective mapping contribute to a better understanding of consumer perception?
Food Quality and Preference, 2016 Vitenskapelig artikkel
Pricing of eco-labels with retailer heterogeneity
Food Policy, 2015 Vitenskapelig artikkel
Validation of the method “NS-EN 16279:2012” for determination of fluorine in feed and feed ingredients
Tørking av marint råstoff med overhetet damp. Fase 1 - Kunnskapsstatus
Laks til Sør-Afrika – Sluttrapport FHF
Differensiering av laks i Sør-Afrika
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6561 publikasjoner. Vise side 150 av 329: