Fant 6564 publikasjoner.
Hvordan senke saltmengden og bevare smaken?
Bakst, 2014 Fagartikkel
Bakerens prosent
Syre og sødme
Bakst, 2015 Fagartikkel
Variation of terpenes in milk and cultured cream from Norwegian alpine rangeland-fed and in-door fed cows
Food Chemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Storage of fresh-cut swede and turnip in modified atmosphere: effects on vitamin C, sugars, glucosinolates and sensory attributes
Postharvest Biology and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Mørke flekker i laksefilet. Kunnskapsstatus og tiltak for å begrense omfanget
2015 Nofimas rapportserie
The microbiology of cold smoked salmon
Food Control, 2015 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Ser muligheter for AGD-fri fisk i lukkede merder
Norsk Fiskeoppdrett, 2015 Fagartikkel
1H NMR metabolic profiling of cod (Gadus morhua) larvae: potential effects of temperature and diet composition during early developmental stages
Biology Open, 2015 Vitenskapelig artikkel
Modeling of Listeria monocytogenes inactivation by combined high-pressure and mild-temperature treatments in model soup
European Food Research and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Nye virkemidler for å sikre ressurskontroll og økonomisk redelighet. Rapport fra forprosjekt
Including processed poultry and porcine by-products in diets high in plant ingredients reduced liver TAG in Atlantic salmon, Salmo salar L.
Aquaculture Nutrition, 2015 Vitenskapelig artikkel
Kollektivmerkets betydning for konsumentens produktvurdering
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2008 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkningsanalyse havbruk for Rogaland og Hordaland
Juks og fanteri i fiskeri
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2015 Vitenskapelig artikkel
Sex-dependent dominance at a single locus maintains variation in age at maturity in salmon
Nature, 2015 Vitenskapelig artikkel
Differences in harvesting and marketing strategies between Iceland and Norway
Markedsbasert sporing i laksenæringa. Sammendrag fase 1, fase 2 og fase 3
Markedsbasert verdikjedesporing i laksenæringen. Sluttrapport Fase 3
Optical investigation of osteoarthritic human cartilage (ICRS grade) by confocal Raman spectroscopy: a pilot study
Analytical and Bioanalytical Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6564 publikasjoner. Vise side 143 av 329: