Fant 6560 publikasjoner.
Microbial dynamics in mixed culture biofilms of bacteria surviving sanitation of conveyor belts in salmon-processing plants
Journal of Applied Microbiology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Extrusion of barley and oat influence the fecal microbiota and SCFA profile of growing pigs
Food & Function, 2016 Vitenskapelig artikkel
Microbiota formed on attached stainless steel coupons correlates with the natural biofilm of the sink surface in domestic kitchens
Canadian Journal of Microbiology (print), 2015 Vitenskapelig artikkel
Persistent infections with infectious pancreatic necrosis virus (IPNV) of different virulence in Atlantic salmon, Salmo salar L
Journal of Fish Diseases, 2015 Vitenskapelig artikkel
Effects on health, disease, and welfare of postsmolt production in semi-closed containment systems – Part A: Fish density tolerance and specific water use
2015 Rapport
Effects on health, disease, and welfare of postsmolt production in semi-closed containment systems – Part E
Formation of Malondialdehyde, 4-Hydroxynonenal, and 4-Hydroxyhexenal during in Vitro Digestion of Cooked Beef, Pork, Chicken, and Salmon
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
AquaExcel: e-infrastructures as a tool for enhancing European aquaculture research
Aquaculture Europe, 2015 Fagartikkel
Nofima Centre for Recirculation in Aquaculture (NCRA), a research facility for the future salmon production methods
Gradual Reduction in Sodium Content in Cooked Ham, with Corresponding Change in Sensorial Properties Measured by Sensory Evaluation and a Multimodal Machine Vision System
PLOS ONE, 2015 Vitenskapelig artikkel
In vivo molecular responses of fast and slow muscle fibers to Lipopolysaccharide in a Teleost fish, the rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Biology (Basel), 2015 Vitenskapelig artikkel
Editorial overview: Sensory science and consumer perception
Current Opinion in Food Science, 2015 Leder
Shelf life of packaged loins of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) stored at elevated temperatures
Food Control, 2016 Vitenskapelig artikkel
"God loves Norway": Tyrkia og markedet for norsk laks
Norsk Fiskeoppdrett, 2015 Fagartikkel
Er det tilstrekkelig at torsken blir solgt?
Norsk Sjømat, 2015 Fagartikkel
Økologisk fisk - forbrukeroppfatninger i EU
Mot avvikling av trålernes plikter? En gjennomgang av utkjøpsavtaler i nordnorske fiskerikommuner
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2015 Vitenskapelig artikkel
Food souvenirs: buying behaviour of tourists in Norway
British Food Journal, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effects of organic and waste-derived fertilizers on yield, nitrogen and glucosinolate contents, and sensory quality of broccoli (Brassica oleracea L. var. italica)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
Influence of temperature on the composition and polymerization of gluten proteins during grain filling in spring wheat (Triticum aestivum L.)
Journal of Cereal Science, 2015 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 141 av 328: