Fant 6560 publikasjoner.
Multifaktorielle sykdommer i norsk lakseoppdrett. Sluttrapport
2015 Nofimas rapportserie
Recommendations for a Global Framework to Ensure the Legality and Traceability of Wild-Caught Fish Products. Expert Panel on Legal and traceable Wild Fish Products. FINAL REPORT
2015 Rapport
Analysis of gaps and inconsistencies in the Seafood traceability standards and norms
2016 Rapport
WhiteFishMaLL. North Atlantic Whitefish Marine Living Lab
Predition of sensory characteristics of beef by near-infrared spectroscopy
Meat Science, 1994 Vitenskapelig artikkel
Near infrared reflectance spectroscopy in the predition of sensory properties of beef
Journal of Near Infrared Spectroscopy, 1995 Vitenskapelig artikkel
On-line, Proximate analysis of ground beef directly at a meeat grinder outlet
Meat Science, 1996 Vitenskapelig artikkel
Combined effects of chilling rate, low voltage electrical stimulation and freezing on sensory properties of bovine M. longissimus dorsi
Meat Science, 1999 Vitenskapelig artikkel
Effects of chilling rate and low voltage electrical stimulation on sensory properties of ovine M. Longissimus
Journal of Muscle Foods, 2000 Vitenskapelig artikkel
Holding wild Snow crab, Chionoecetes opilio: Effects of stocking density and feeding on survival and injury
Aquaculture Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
Analyse av sykdomsrelatert risiko forbundet med bruk av villfanget og oppdrettet rensefisk for kontroll av lakselus
2016 Nofimas rapportserie
A preliminary test of the possibility for reclamation of phosphorus from aquaculture sludge. A CtrlAQUA pre-project
Sparse multi-block PLSR for biomarker discovery when integrating data from LC–MS and NMR metabolomics
Metabolomics, 2015 Vitenskapelig artikkel
The use of acoustic acceleration transmitter tags for monitoring of Atlantic salmon swimming activity in recirculating aquaculture systems (RAS)
Aquacultural Engineering, 2016 Vitenskapelig artikkel
Plum fruit packed in flow packs with absorbent pads and stored at different temperatures
Acta Horticulturae, 2015 Vitenskapelig artikkel
Veileder - Overvåking og prøvetaking for økt kontroll med Listeria ved produksjon av varmebehandlede, spiseklare kjøttprodukter
Veileder - Problemløsing og forebygging av Listeria i avdelinger som håndterer uemballerte, varmebehandlete kjøttprodukter
Utvikling av et bærekraftsbarometer for norsk lakseoppdrett - Forprosjekt
Levendelagring av snøkrabbe (Chionoecetes opilio) – effekt av individtetthet og fôring på overlevelse og skade
Genome Analysis of Listeria monocytogenes Sequence Type 8 Strains Persisting in Salmon and Poultry Processing Environments and Comparison with Related Strains
PLOS ONE, 2016 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 138 av 328: