Fant 6560 publikasjoner.
Ascorbate pool, sugars and organic acids in black currant (Ribes nigrum L.) berries are strongly influenced by genotype and post-flowering temperature
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2017 Vitenskapelig artikkel
Quality changes in high pressure processed cod, salmon and mackerel during storage
Food Control, 2017 Vitenskapelig artikkel
Chemical imaging of heterogeneous muscle foods using near-infrared hyperspectral imaging in transmission mode
Applied Spectroscopy, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effects of starvation, subsequent feeding and photoperiod on flesh quality in farmed cod (Gadus morhua)
Aquaculture Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Core Organic Taste: Preferences for Naturalness-Related Sensory Attributes of Organic Food Among European Consumers
Journal of Food Products Marketing, 2016 Vitenskapelig artikkel
Sensory characterisation based on consumers’ perception – new Methods for the new times.
BakingEurope, 2016 Fagartikkel
Comparison of two different strategies for investigating individual differences among consumers in choice experiments. A case study based on Preferences for Iced Coffee in Norway
Food Quality and Preference, 2016 Vitenskapelig artikkel
Model-based pre-processing in Raman spectroscopy of biological samples
Journal of Raman Spectroscopy, 2016 Vitenskapelig artikkel
Fruit Branding: Exploring Factors Affecting Adoption of the New Pear Cultivar ‘Angelys’ in Italian Large Retail
International Journal of Fruit Science, 2016 Vitenskapelig artikkel
Dietary phytochemicals modulate skin gene expression profiles and result in reduced lice counts after experimental infection in Atlantic salmon
Parasites & Vectors, 2016 Vitenskapelig artikkel
Sensory characteristics of wholegrain and bran-rich cereal foods - a review
Trends in Food Science & Technology, 2016 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Aktivitetsbasert styring og kontroll i fiskeindustri – en empirisk studie av potensialet av ABC/M innen norsk fiskeindustri
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1996 Vitenskapelig artikkel
Kriser og beredskap: Forbrukernes reaksjoner på negativ produktomtale
Suksesskriterier i norsk fiskeindustri
Markedsadgang for norsk laks - Sluttrapport
2016 Nofimas rapportserie
Markedsadgang for laks – En vurdering av frihandelsavtalers betydning
Bedriftsoppfølging i et utviklingsprosjekt i fiskeindustrien (BU-2000)
Norske silde-eksportørers forventninger til østeuropeiske markeder
The colors of quality – a comparative study of cultural differences and their Impact on Quality Criteria
New Sources of Seafood Supply – Norwegian Salmon for det Asian Table
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 132 av 328: