Fant 6559 publikasjoner.
Valorization of Proteins from Co- and By-Products from the Fish and Meat Industry
Topics in current chemistry, 2017 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Fourier-transform infrared spectroscopy for characterization of protein chain reductions in enzymatic reactions
The Analyst, 2017 Vitenskapelig artikkel
FTIR as a rapid tool for monitoring molecular weight distribution during enzymatic protein hydrolysis of food processing by-products
Analytical Methods, 2017 Vitenskapelig artikkel
Rapid and nondestructive determination of aleurone content in pearling fractions of barley by near-infrared (NIR) and fluorescence spectroscopies
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2017 Vitenskapelig artikkel
Innovasjon i matnæringen
Matindustrien, 2017 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Rapid on-line detection and grading of wooden breast myopathy in chicken fillets by near-infrared spectroscopy
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
Weakening Pin Bone Attachment in Fish Fillets Using High-Intensity Focused Ultrasound
Foods, 2017 Vitenskapelig artikkel
Velferdsindikatorer for oppdrettslaks: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd
2017 Rapport
Oatmeal particle size alters glycemic index but not as a function of gastric emptying rate
American Journal of Physiology - Gastrointestinal and Liver Physiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Quality characteristics and consumer acceptance of diploid and triploid cold smoked Atlantic salmon reared at 5, 10 and 15 C
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2017 Vitenskapelig artikkel
Determination of critical levels of residual oxygen to minimize discoloration of sliced packaged Norwegian salami under light display
Meat Science, 2017 Vitenskapelig artikkel
Health and safety considerations of fermented sausages
Journal of Food Quality, 2017 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Hygienisk produksjon, desinfeksjon og transport av rogn og melke fra rognkjeks
2017 Nofimas rapportserie
Effekt av sort, jord og gjødsling på avling og kvalitet i gulrot
2011 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Effekt av nordlig klima på helsegode stoffer i brokkoli
The effect of continuous light at low temperatures on growth in Atlantic salmon reared in commercial size sea pens
Aquaculture, 2017 Vitenskapelig artikkel
Bruk av permitteringer og utenlandsk arbeidskraft i fiskeforedling. Deskriptiv statistikk og kvantitativ og kvalitativ analyse
Influence of high latitude light conditions on sensory quality and contents of health and sensory-related compounds in swede roots (Brassica napus L. ssp. rapifera Metzg.)
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
Patent Ethics: The Misalignment of Views Between the Patent System and the Wider Society
Science and Engineering Ethics, 2017 Vitenskapelig artikkel
Forbrukeres matadferd på kjøkkenet
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 115 av 328: