Fant 6559 publikasjoner.
Fjordlinjene – en effektiv måte å oppnå flere ting på en gang?
Norsk Sjømat, 2017 Fagartikkel
Measuring density effects on growth and survival of two size classes of juvenile sea urchins (Strongylocentrotus droebachiensis) held in sea-based holding systems and impacts on holding system design and management
Aquaculture Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
Efficiency of trap type, soak time and bait type and quantities for harvesting the sea urchin Strongylocentrotus droebachiensis (Muller) in Norway
Fisheries Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
Høyverdiskaping fra hvitfisk restråstoff
2017 Nofimas rapportserie
Baseline and interferent correction by the Tikhonov regularization framework for linear least squares modeling
Journal of Chemometrics, 2018 Vitenskapelig artikkel
The influence of lipid composition, storage temperature, and modified atmospheric gas combinations on the solubility of CO2 in a seafood model product
Journal of Food Engineering, 2018 Vitenskapelig artikkel
Development and validation of robotic cleaning system for fish processing plants
IEEE Conference on Emerging Technologies and Factory Automation, 2017 Vitenskapelig artikkel
Slik overlever matbakteriene
Matindustrien, 2017 Fagartikkel
Non-invasive assessment of packaged cod freeze-thaw history by hyperspectral imaging
Journal of Food Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkningsanalyse Troms - Leverandøranalyse
2018 Nofimas rapportserie
Ringvirkninger av havbruksnæringen i Troms
Journalføring og digitale løsninger i klippfisknæringen – en kartlegging av funksjonalitet – Faglig sluttrapport
Effects of soil type and fertilization on yield, chemical parameters, sensory quality and consumer preference of swede (Brassica napus L. ssp. rapifera)
European Journal of Horticultural Science, 2017 Vitenskapelig artikkel
Pakking av spekepølse – korleis ta vare på farge og smak?
nofima.no, 2017 Fagartikkel
Az Ovoshine project (Original: Salmonella on eggs and the Ovoshine project)
Baromfiágazat, 2016 Fagartikkel
Norwegian capture-based aquaculture of cod
2017 Faglig kapittel
Comparison of UV-C and pulsed UV light treatments for reduction of salmonella, listeria monocytogenes, and enterohemorrhagic Escherichia coli on eggs
Journal of Food Protection, 2018 Vitenskapelig artikkel
Modeling-assisted minimal heat processing of Atlantic cod (Gadus morhua)
Journal of food process engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment on the use of triclosan in cosmetics. Prepared by the Scientific Committee in cooperation with the Panel on Biological Hazards and the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in contact with Food and Cosmetics
2005 Rapport
Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 2 May 2007. Risk assessment of health hazards from nickel, cobalt, zinc, iron, copper and manganese migrated from ceramic articles
2007 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 103 av 328: