Fant 35 publikasjoner.
Policy tools for sustainable and healthy eating: Enabling a food transition in the Nordic countries
2024 Rapport
Embracing prospects for reducing the numbers of animals used in aquaculture research
Journal of Fish Biology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Miljøkonsekvenser av akvakultur og sameksisterende næringer
2023 Rapport
Faktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare
2023 Nofimas rapportserie
Food Waste Through Our Body: The Greatest Impact at the End of the Supply Chain
2023 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Towards more sustainable food processing: a structured tool for the integration and analysis of sustainability aspects of processing equipment
Sustainable food packaging: An updated definition following a holistic approach
Frontiers in Sustainable Food Systems, 2023 Vitenskapelig artikkel
Potential Use of Oyster Shell Waste in the Composition of Construction Composites: A Review
Buildings, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Context matters when using climate model projections for aquaculture
Frontiers in Marine Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Spawning time in adult polar cod (Boreogadus saida) altered by crude oil exposure, independent of food availability
Journal of Toxicology and Environmental Health, Part A, 2023 Vitenskapelig artikkel
Perspectives on aquaculture's contribution to the Sustainable Development Goals for improved human and planetary health
Journal of the World Aquaculture Society, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The Implementation of Emerging Clean Technologies and Circular Value Chains: Challenges from Three Cases of By-Product Valorization
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
PCB-126 spiked to polyethylene microplastic ingested by juvenile Atlantic cod (Gadus morhua) accumulates in liver and muscle tissues
Marine Pollution Bulletin, 2023 Vitenskapelig artikkel
Incumbents’ Capabilities for Sustainability-Oriented Innovation in the Norwegian Food Sector—an Integrated Framework
Circular Economy and Sustainability, 2022 Vitenskapelig artikkel
Økonomiske og miljømessige effekter av superkjøling av laks
2022 Nofimas rapportserie
Meat consumption and consumer attitudes – A Norwegian perspective
Meat Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
How knowledge bases affect sustainable product development in the food industry
Insight into real-world complexities is required to enable effective response from the aquaculture sector to climate change
PLoS Climate, 2022 Vitenskapelig artikkel
The Norwegian Bioeconomy Strategy and the Way Forward for Blue Growth
Arctic Review on Law and Politics, 2021 Vitenskapelig artikkel
En dagligvareaktørs oppfatning av konserveringsmetoder for laks – En eksplorativ undersøkelse om tint laks i Japan
2021 Nofimas rapportserie
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 35 publikasjoner. Vise side 1 av 2: