Fermentation of sugar kelp (Saccharina latissima): exploring the potential of the kelp’s native microbiota as starter culture and the microbiological food safety of fermented products
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : Frontiers in Food Science and Technology , vol. 4 , p. 1–14 , 2025
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Elektronisk
									:
									2674-1121
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.3389/frfst.2024.149...
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/3204946
											
										
										
																	
Forskningsområder
Holdbarhet og mattrygghet
Mat fra nye kilder
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
