Publisert 2022

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Meat and Muscle Biology , vol. 6 , p. 0 , 2022

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 2575-985X
Elektronisk : 2575-985X

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : King, D. Andy; Hunt, Melvin C.; Barbut, Shai; Claus, James R.; Cornforth, Daren P.; Joseph, Poulson; Brad Kim, Yuan H.; Lindahl, Gunilla; Mancini, Richard A.; Nair, Mahesh N.; Merok, Kjell J.; Milkowski, Andy; Mohan, Anand; Pohlman, Fred; Ramanathan, Ranjith; Raines, Christopher R.; Seyfert, Mark; Sørheim, Oddvin; Suman, Surendranath P.; Weber, Melissa

Sak : 4

Forskningsområder

Kvalitet og målemetoder

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Temasider tilknyttet publikasjonen