Publisert 2022

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Meat and Muscle Biology , vol. 6 , 2022

Internasjonale standardnummer :
Elektronisk : 2575-985X

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Barbut, Shai; Claus, James R.; Cornforth, Daren P.; Hunt, Melvin C.; Joseph, Poulson; Kim, Yuan H. Brad; King, D. Andy; Lindahl, Gunilla; Mancini, Richard A.; Merok, Kjell J.; Milkowski, Andy; Mohan, Anand; Nair, Mahesh N.; Pohlman, Fred; Raines, Christopher R.; Ramanathan, Ranjith; Seyfert, Mark; Suman, Surendranath P.; Sørheim, Oddvin; Weber, Melissa

Sak : 4

Forskningsområder

Kvalitet og målemetoder

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Temasider tilknyttet publikasjonen

Secret Link