Influence of different genetic polymorphisms of aS1- and k-casein on Havarti-type cheese: Effects on cheese-making efficiency and cheesequality
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : International Dairy Journal , vol. 145 , p. 1–8 , 2023
Utgiver : Elsevier
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									0958-6946
									
																	Elektronisk
									:
									1879-0143
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
									
										Lenker
										:
									
									
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/3086835
											
										
										
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.1016/j.idairyj.2023...
											
										
										
																	
Forskningsområder
Råvarekunnskap
Sensorikk
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
