Fant 1019 publikasjoner.
Muligheter og forutsetninger for differensiering av fersk laks og hvitfisk
2010 Nofimas rapportserie
Test av ny sløyemaskin for hvitfisk
SKREI ® − merkeprofilering av et naturprodukt: konsumenters assosiasjoner, preferanse og betalingsvillighet
Pre rigor produksjon av røykt laks. Effekter av pakkemetoder, lagringstemperatur og lagringstid på kvalitetsegenskapene farge, carotenoidinnhold og harskning
I etterpåklokskapens lys - Finanskrisens effekter i torskesektoren
Analysis of traceability on board a Freezer trawler
Fangsteffektivitet og fangstøkonomi for en speedsjark utstyrt med autoline i norsk fiske – "Saga K" Driftsåret 2009
Effekt av rigor status og saltemetode på fargeegenskaper og retensjon av astaxanthin under produksjon og lagring av kaldrøykte laksefileter
Innføring av merking med fangst- og slaktedato: Hvordan vil norske forbrukere reagere?
Bifangstordningen for torsk høsten 2008
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 71 av 102: