Fant 330 publikasjoner.
Fett og protein i ulike deler av ørretfileten
Norsk Fiskeoppdrett, 1999 Fagartikkel
Avl for bedre forutnytting hos laks
Product quality in Atlantic salmon in relation to production strategy
?, 1999 Fagartikkel
Hvordan måle tekstur?
Høyt fettinnhold ga mest røyksmak-butte fileter minst svinn
Svinnårsaker ved produksjon av wienerpølser - eit kvalitetsforbetringsprosjekt
Næringsmiddelindustrien, 1999 Fagartikkel
Betydelig gulrotkompetanse står til bransjens disposisjon
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 1999 Fagartikkel
Stadig mer spennende anvendelsesmuligheter for NIR
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 1997 Fagartikkel
Torsk og andre kystressurser i nord
Ottar, 1994 Fagartikkel
Near infrared spectroscopy of fish
NIR news, 1992 Fagartikkel
Fant 330 publikasjoner. Vise side 33 av 33: