Fant 330 publikasjoner.
Kvalitet av beitemelk: fettsyresammensetning og oksidasjonsstabilitet - et litteraturstudium
Meieriposten, 2006 Fagartikkel
Økologisk laks og laks sertifisert som spesielt dyrevennleg: Framtidas nisjemarknader?
Norsk Fiskeoppdrett, 2006 Fagartikkel
Produktutvikling i fiskebutikker gjennom interaksjon med forbrukere
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2005 Fagartikkel
Quality of highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) and bilberry (Vaccinium myrtillus L.) jam
International Journal of Fruit Science, 2005 Fagartikkel
Elektrisk stimulering av kjøtt - garantert mørt?
?, 2005 Fagartikkel
Mulig utnytting av kjernemelk. Et litteraturstudium. Del II. Anvendelse av kjernemelk"
Meieriposten, 2005 Fagartikkel
Mulig utnytting av kjernemelk. Et litteraturstudium. Del I. Variasjoner i kjernemelkens sammensetning"
Responding to globalisation: strategic options in the Norwegian seafood industry
European Business Journal, 2004 Fagartikkel
A high intake of salmon with different fatty acid profiles - effects on human nutrition and health
?, 2004 Fagartikkel
Marinering gir merverdi
Kjøttbransjen, 2004 Fagartikkel
Fant 330 publikasjoner. Vise side 30 av 33: