Fant 6675 publikasjoner.
Økt verdiskaping for norske kålvekster – kartlegging av sensorisk kvalitet og plantestoffer i hodekål, blomkål og bladkål (KålSmak). Delrapport 1
2024 Nofimas rapportserie
A comprehensive transcriptional body map of Atlantic salmon unveils the vital role of the intestine in the immune system and highlights functional specialization within its compartments
Fish and Shellfish Immunology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Toxicological evaluation of a fish oil concentrate containing Very Long Chain Fatty Acids
Food and Chemical Toxicology (FCT), 2024 Vitenskapelig artikkel
Quantitative at-line monitoring of enzymatic hydrolysis using benchtop diffusion nuclear magnetic resonance spectroscopy
Magnetic Resonance in Chemistry, 2024 Vitenskapelig artikkel
Low-Cost FPGA Implementation of Deep Learning-Based Heart Sound Segmentation for Real-Time CVDs Screening
IEEE Transactions on Instrumentation and Measurement, 2024 Vitenskapelig artikkel
Hyperspectral imaging and deep learning for parasite detection in white fish under industrial conditions
Scientific Reports, 2024 Vitenskapelig artikkel
Microalgae suspension as a source of n-3 long-chain PUFA in feed for Atlantic Salmon (Salmo salar L) – Technical constraints and nutritional quality
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Development and Characterization of Poly(butylene succinate-co-adipate)/Poly(3-hydroxybutyrate-co-3-hydroxyvalerate) with Cowpea Lignocellulosic Fibers as a Filler via Injection Molding and Extrusion Film-Casting
Macromolecular Materials and Engineering, 2024 Vitenskapelig artikkel
Økt verdiskapning og standardisering av hvitfiskmel basert på restråstoff om bord i norske fabrikktrålere
Blue mussel (Mytilus edulis) silage, a possible low trophic marine protein source for Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Embracing prospects for reducing the numbers of animals used in aquaculture research
Journal of Fish Biology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Live storage of kelp under stressful conditions led to higher iodine reductions during subsequent blanching
Journal of Applied Phycology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus. Faglig delrapport (AP3 og AP4)
Kvalitetsprognoser mathvete – en pilot 2024
End-over-end (EoE) rotation of toroidal cans: An experimentally validated mathematical modelling study
Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2024 Vitenskapelig artikkel
Hvordan bekjemper matprodusenter Listeria?
Norsk Sjømat, 2024 Fagartikkel
In vitro gastrointestinal stability and intestinal absorption of ACE-1 and DPP4 inhibitory peptides from poultry by-product hydrolysates
Food & Function, 2024 Vitenskapelig artikkel
Tracing the Reverse Relationship Among Environmental Benefits, Business Model Innovation, and Eco-Innovation: Does Cooperation Matter?
Business Strategy and the Environment (BSE), 2024 Vitenskapelig artikkel
Markedstilpasset norsk mathveteproduksjon: Tilpasninger i klasseinndelingen for å øke utnyttelsen av norsk mathvete
2024 Rapport
The impact of dissolved oxygen concentration on the swimming performance and welfare of ballan wrasse (Labrus bergylta Ascanius, 1767)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6675 publikasjoner. Vise side 12 av 334: