Fant 6556 publikasjoner.
Norwegian Responsible Fisheries Management (NRFM) – Utvikling av norsk standard for bærekraftige fiskerier
2021 Nofimas rapportserie
European food safety: Mapping critical food practices and cultural differences in France, Norway, Portugal, Romania and the UK
2020 Rapport
Efficient inhibition of acrylamide formation in French fries by dipping in lactic acid solution before and after par-frying in a two-step procedure
Integrative Food, Nutrition and Metabolism, 2020 Vitenskapelig artikkel
Physiological responses to live air transport of red king crab (Paralithodes camtschaticus)
Fisheries Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Giardia og Cryptosporidium i norsk drikkevann. Vitenskapelig uttalelse fra faggruppen for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
VKM Report, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Comparative quality evaluation of processed clusters obtained from red king crab (Paralithodes camtschaticus) typical of spring and autumn harvests in the Barents Sea
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Impact of vaccination and selective breeding on the transmission of Infectious salmon anemia virus
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Management of Genetic Diversity in the Era of Genomics
Frontiers in Genetics, 2020 Vitenskapelig artikkel
Fiske og råstoffhåndtering for god kvalitet - Nofimas forskningsaktivitet under Fiskeridirektoratets tilskudd til fiskeriforskning, for 2019
2020 Nofimas rapportserie
Integrated Ocean Management
Havbruksforvaltning mot 2030 – faglig sluttrapport
Lab scale extraction of components from snow crab (Chionoecetes opilio) co-products, and estimation of processing costs based on a small-scale demonstration plant (Biotep)
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2021 Vitenskapelig artikkel
Alternative protein sources
2021 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
En kvantitativ studie av lønnsomhet i det norske snøkrabbefisket
Snøkrabben - en forvaltningsutfordring
Varmebehandling av snøkrabbecluster
Evaluering av ulike agn til snøkrabbefiske i Barentshavet
Antibiotic resistance and phylogeny of pseudomonas spp. Isolated over three decades from chicken meat in the norwegian food chain
Microorganisms, 2021 Vitenskapelig artikkel
Brands, Labels, and Product Longevity: The Case of Salmon in UK Grocery Retailing
Journal of International Food & Agribusiness Marketing, 2021 Vitenskapelig artikkel
Integrated ocean management for a sustainable ocean economy
Nature Ecology and Evolution, 2020 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 59 av 328: