Fant 6564 publikasjoner.
Veileder - Problemløsing og forebygging av Listeria i avdelinger som håndterer uemballerte, varmebehandlete kjøttprodukter
2016 Nofimas rapportserie
Utvikling av et bærekraftsbarometer for norsk lakseoppdrett - Forprosjekt
Levendelagring av snøkrabbe (Chionoecetes opilio) – effekt av individtetthet og fôring på overlevelse og skade
Genome Analysis of Listeria monocytogenes Sequence Type 8 Strains Persisting in Salmon and Poultry Processing Environments and Comparison with Related Strains
PLOS ONE, 2016 Vitenskapelig artikkel
Environmental profile, packaging intensity and food waste generation for three types of dinner meals
Journal of Cleaner Production, 2017 Vitenskapelig artikkel
vapA (A-layer) typing differentiates Aeromonas salmonicida subspecies and identifies a number of previously undescribed subtypes
Journal of Fish Diseases, 2016 Vitenskapelig artikkel
Bløgging og holdbarhet på torsk
Validering av ny metode for råtrevler. ANKOM2000 Fiberanalysator
Flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) flower buds as affected by postharvest temperature and radiation treatments
Postharvest Biology and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Holdbarhet på klippfisk Langtidslagring av klippfisk – kartlegging av kvalitetsegenskaper (AP3)
Sustainable Agriculture, Forestry and Fisheries in the Bioeconomy - A Challenge for Europe. 4th SCAR Foresight Exercise
2015 Rapport
Metoder for kvalitetsmåling på hel laks
Influence of Poles on Results from Reference-Based Sensory Characterization Methodologies: Case Study with Polarized Projective Mapping Consumers
Journal of sensory studies, 2015 Vitenskapelig artikkel
Contributor factors for the occurrence of salmonellosis during preparation, storage and consumption of homemade mayonnaise salad
Food Research International, 2015 Vitenskapelig artikkel
Mørke flekker i laksefilet: Kunnskapsstatus og tiltak for å begrense omfanget
Norsk Fiskeoppdrett, 2015 Fagartikkel
Effect of selective breeding on collagen properties of Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Food Chemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Levende hyse og torsk fra snurpenot – muligheter for direkteleveranse, oppfôring, seleksjon og redskapstilpasninger
On-line and non-destructive measurement of core temperature in heat treated fish cakes by NIR hyperspectral imaging
Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2016 Vitenskapelig artikkel
Holdbarhet på klippfisk. Vekst av rødmidd i klippfisk lagret ved forhøyede temperaturer (AP2)
Repeatability of fin length measurements using digital image analysis and studies of fin erosion as indicator of social interactions in Atlantic cod (Gadus morhua)
Aquaculture Research, 2016 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6564 publikasjoner. Vise side 139 av 329: