Fant 6559 publikasjoner.
Surface enhanced Raman spectroscopy of phenolic antioxidants: A systematic evaluation of ferulic acid, p-coumaric acid, caffeic acid and sinapic acid
Vibrational Spectroscopy, 2017 Vitenskapelig artikkel
Estimation of composition of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) grains by Near-Infrared Transmission spectroscopy
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2017 Vitenskapelig artikkel
Cleaning and disinfection of biofilms composed of Listeria monocytogenes and background microbiota from meat processing surfaces
Applied and Environmental Microbiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Transfer Potential of Plasmids Conferring Extended-Spectrum-Cephalosporin Resistance in Escherichia coli from Poultry
Microtiter plate cultivation of oleaginous fungi and monitoring of lipogenesis by high-throughput FTIR spectroscopy
Microbial Cell Factories, 2017 Vitenskapelig artikkel
Interfirm Relationships in Emerging Markets: The Importance of Relationships and Cultural Sensitivity
Journal of East-West Business, 2017 Vitenskapelig artikkel
Evaluating the effects of a short-term feed restriction period on the behavior and welfare of Atlantic salmon, Salmo salar, parr using social network analysis and fin damage
Journal of the World Aquaculture Society, 2017 Vitenskapelig artikkel
Velferdskriterier i reindriften – En studie av velferdsindikatorer og mulige kvalitetskriterier for rein og reinkjøtt
2017 Rapport
Utvikling og optimalisering av makrellfiletering
2017 Nofimas rapportserie
Molecular transfer to Atlantic salmon ovulated eggs using liposomes
Aquaculture, 2017 Vitenskapelig artikkel
Genome-wide association mapping for milk fat composition and fine mapping of a QTL for de novo synthesis of milk fatty acids on bovine chromosome 13
Genetics Selection Evolution, 2017 Vitenskapelig artikkel
Food Scares: Reflections and Reactions
International Journal on Food System Dynamics, 2017 Vitenskapelig artikkel
Detection of blood in fish muscle by constrained spectral unmixing of hyperspectral images
Journal of Food Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Development, validation and evaluation of an analytical method for the determination of monomeric and oligomeric procyanidins in apple extracts
Journal of Chromatography A, 2017 Vitenskapelig artikkel
Variabel kvalitet på kystflåtens landinger – hva så?
Norsk Sjømat, 2012 Fagartikkel
Effects of dietary beef, pork, chicken and salmon on intestinal carcinogenesis in A/J Min/+ mice
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
A diet change from dry food to beef induces reversible changes on the faecal microbiota in healthy, adult, client-owned dogs
BMC Veterinary Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
The magic water test. An affective paired comparison approach to evaluate taste sensitivity in pre-schoolers.
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Development of enzyme cocktails for complete saccharification of chitin using mono-component enzymes from Serratia marcescens
Process Biochemistry, 2017 Vitenskapelig artikkel
Packaging Saves Food; a research agenda to combat Food waste
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 118 av 328: