Fant 6625 publikasjoner.
FoodNexus Nordic. Next practices for entrepreneurship and innovation
2017 Rapport
Next practices for Education in a changing Food system
Low salt products Final report
2014 Rapport
Residential bacteria on surfaces in the food industry and their implications for food safety and quality
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2017 Vitenskapelig artikkel
High intake of fatty fish, but not of lean fish, improved postprandial glucose regulation and increased the n-3 PUFA content in the leucocyte membrane in healthy overweight adults: A randomised trial
British Journal of Nutrition, 2017 Vitenskapelig artikkel
Valorization of Proteins from Co- and By-Products from the Fish and Meat Industry
Topics in current chemistry, 2017 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Fourier-transform infrared spectroscopy for characterization of protein chain reductions in enzymatic reactions
The Analyst, 2017 Vitenskapelig artikkel
FTIR as a rapid tool for monitoring molecular weight distribution during enzymatic protein hydrolysis of food processing by-products
Analytical Methods, 2017 Vitenskapelig artikkel
Rapid and nondestructive determination of aleurone content in pearling fractions of barley by near-infrared (NIR) and fluorescence spectroscopies
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2017 Vitenskapelig artikkel
Innovasjon i matnæringen
Matindustrien, 2017 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Rapid on-line detection and grading of wooden breast myopathy in chicken fillets by near-infrared spectroscopy
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
Weakening Pin Bone Attachment in Fish Fillets Using High-Intensity Focused Ultrasound
Foods, 2017 Vitenskapelig artikkel
Velferdsindikatorer for oppdrettslaks: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd
Oatmeal particle size alters glycemic index but not as a function of gastric emptying rate
American Journal of Physiology - Gastrointestinal and Liver Physiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Quality characteristics and consumer acceptance of diploid and triploid cold smoked Atlantic salmon reared at 5, 10 and 15 C
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2017 Vitenskapelig artikkel
Determination of critical levels of residual oxygen to minimize discoloration of sliced packaged Norwegian salami under light display
Meat Science, 2017 Vitenskapelig artikkel
Health and safety considerations of fermented sausages
Journal of Food Quality, 2017 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Hygienisk produksjon, desinfeksjon og transport av rogn og melke fra rognkjeks
2017 Nofimas rapportserie
Effekt av sort, jord og gjødsling på avling og kvalitet i gulrot
2011 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Effekt av nordlig klima på helsegode stoffer i brokkoli
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 118 av 332: