Fant 6625 publikasjoner.
Consumer acceptance of minced meat patties from boars in four European countries
Meat Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Comments concerning Henna (Lawsonia inermis) for hair-dyeing. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2005 Rapport
Risk assessment of diethyl phthalate (DEP) in cosmetics. Opinion on the panel on Food Additives, Flavourings, Procesing Aids, Materials in contact with Food and Cosmetics in the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
High lipid microalgae (Schizochytrium sp.) inclusion as a sustainable source of n-3 long-chain PUFA in fish feed — Effects on the extrusion process and physical pellet quality
Animal Feed Science and Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment of health hazards from epoxidised soybean oil (ESBO) migrated from lids used on glass containers of baby Food. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Assessment of the risk from Salmonella occurring in feedingstuffs and the feed production process. Panel on Biological Hazards & Panel on Animal Health and Animal Welfare of the Norwegian Scientific Commmittee for Food Safety
2006 Rapport
Risk assessment of parabens in cosmetics. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
A qualitative assessment of the risks of transmission of microorganisms to humans resulting from the consumption of raw milk and raw cream in Norway. Panel for Biological Hazards, Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Risk assessment of health hazards from 4,4'-methylene dianiline (4,4'MDA) migrated from polyamide cooking utensils. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Kålrot – dyrking og kvalitet
2008 Faglig kapittel
Bygg
Store Norske Leksikon (Nettutgaven), 2012 Fagartikkel
Havre
Råstoffkvalitet på torsk fra kystfartøy. Evaluering av effekten av kvalitetstilsynet i regi av Norges Råfisklag
2017 Nofimas rapportserie
Dyrevelferdsmessig risikovurdering av produksjon av 0-årssmolt. Uttalelse fra Faggruppe for Dyrehelse og Dyrevelferd (Dyrevern) i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Kostnadsutvikling i lakseoppdrett – med fokus på fôr- og lusekostnader
Sopp kan ødelegge bakekvaliteten
Baker og Konditor, 2017 Fagartikkel
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert maislinje T25 fra Bayer CropScience (EFSA/GMO/RX-T25). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
2009 Rapport
Chlorhexidine compounds in cosmetic products Risk assessment of antimicrobial and antibiotic resistance development in microorganisms. Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2010 Rapport
Consumers in a Sustainable Food Supply Chain (COSUS): Understanding Consumer Behavior to Encourage Food Waste Reduction
Foods, 2017 Vitenskapelig artikkel
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert oljeraps – linje MS8, RF3 og MS8xRF3 fra Bayer CropScience AG (C/BE/96/01) Vitenskapskomiteen
2008 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 108 av 332: