Fant 6559 publikasjoner.
Effects of glucose availability in Lactobacillus sakei; metabolic change and regulation of the proteome and transcriptome
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
A high-throughput FTIR spectroscopy approach to assess adaptive variation in pollen quality
Ecology and Evolution, 2017 Vitenskapelig artikkel
Foreløpig helserisikovurdering av genmodifisert soya MON 87701 fra Monsanto Company (EFSA/GMO/BE/2010/79). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
2010 Rapport
Guidelines for assessment of safety aspects of probiotic (food) Products. Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2014 Rapport
Benefit and risk assessment of increasing potassium by replacement of sodium chloride with potassium chloride in industrial food Production. Opinion of the Scientific Steering Committee
Food/feed and environmental risk assessment of genetically modified glufosinate-tolerant oilseed rape MS8, RF3 and MS8 x RF3 for import, processing and feed uses under Directive 2001/18/EC (Notification C/BE/96/01). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Choline supplementation increased total body lipid gain, while surplus methionine improved growth and amino acid retention in adult Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture Nutrition, 2017 Vitenskapelig artikkel
Effects of baked and raw salmon fillet on lipids and n-3 PUFAs in serum and tissues in Zucker fa/fa rats
Food & Nutrition Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
The influence of Product, contextual and individual characteristics on Food evaluation
2017 Doktorgradsavhandling
Evoking premiumness: How color-product congruency influences premium evaluations
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activities in Extracts from Minke Whale (Balaenoptera acutorostrata) Blubber
Mediators of Inflammation, 2017 Vitenskapelig artikkel
Climate change, fisheries management and fishing aptitude affecting spatial and temporal distributions of the Barents Sea cod fishery
Ambio, 2017 Vitenskapelig artikkel
Foreløpig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert maishybrid NK603 x T25 fra Monsanto Company (EFSA/GMO/NL/2010/80). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
2011 Rapport
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert potet EH92-527-1 - ”Amflora” BASF Plant Science. Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Foreløpig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert potet AV43-6-G7 (cv. Modena) fra AVEBE (EFSA/GMO/NL/2009/69). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Foreløpig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert mais DAS-40278-9 fra Dow AgroSciences LLC (EFSA/GMO/NL/2010/89). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Foreløpig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert potet AM04-1020 (cv. Amadea) fra BASF Plant Science (EFSA/GMO/SE/2010/88). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Foreløpig helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert soya MON 87708 fra Monsanto Company (EFSA/GMO/NL/2011/93). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Risk Assessment of Recirculation Systems in Salmonid Hatcheries
2012 Rapport
Helserisikovurdering av Cry-proteiners adjuvanseffekter.. Uttalelse fra Faggruppen for Genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 108 av 328: