Publisert 2025

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Future Foods , vol. 11 , p. 1–8–0 , 2025

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 2666-8335
Elektronisk : 2666-8335

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Nuin Garciarena, Irene; Ackerl, Reinhard; García Ruiz, Esther; Glymenaki, Maria; Mendes, Vânia; Muñoz-González, Alejandra; Noriega Fernández, Estefanía ; Precup, Gabriela; Rodríguez-Fernández, Pablo; Roldán-Torres, Ruth; Rossi, Annamaria; Turla, Emanuela; Ververis, Ermolaos; Germini, Andrea; Kass, George E.N.

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no