Dry film FTIR spectroscopy for in-process food quality measurements
Publikasjonsdetaljer
Utgiver : Norwegian University of Life Sciences
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									978-82-575-2128-8
									
															
Publikasjonstype : Doktorgradsavhandling
Overvåket av : Afseth, Nils Kristian; Wubshet, Sileshi Gizachew; Böcker, Ulrike; O'Farrell, Marion; Kohler, Achim
Serier : Philosophiae Doctor (PhD) Thesis 2024:11
År : 2024
									
										Lenker
										:
									
									
																			FULLTEKST
										:
										
																						nmbu.brage.unit.no/nmbu-xmlui/...
											
										
										
																	
Forskningsområder
Kvalitet og målemetoder
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no