Editorial: Food production potential in the changing ocean
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : Frontiers in Marine Science , vol. 12 , p. 1–3 , 2025
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Elektronisk
									:
									2296-7745
									
															
Publikasjonstype : Leder
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.3389/fmars.2025.157...
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/3184753
											
										
										
																			FULLTEKST
										:
										
																						www.frontiersin.org/journals/m...
											
										
										
																	
Forskningsområder
Matsystem
Forvaltning og rammevilkår
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no
