Impact of Reduced Dietary Levels of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid on the Composition of Skin Membrane Lipids in Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : Journal of Agricultural and Food Chemistry , vol. 66 , p. 8876–8884 , 2018
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									0021-8561
									
																	Elektronisk
									:
									1520-5118
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
Sak : 33
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.1021/acs.jafc.8b028...
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2564566
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

