Fant 1011 publikasjoner.
Imaging Spectroscopy as a tool for detection of nematodes, blood, skin remnants and black lining in cod fillets
2003 Nofimas rapportserie
Segmentering av det norske ungdomsmarkedet for middagsmat, fisk og fiskeretter
Fra biprodukt til hovedprodukt. Eksempler på nye konsumprodukter fra biprodukter av laks og hvitfisk
Kappfiske etter loddetorsk – en dyd av nødvendighet eller ressursøding?
FAST. Utvikling og ferdigstillelse av en hurtigmetode for dokumentasjon av råvare- og produktkvalitet i sjømatindustrien
Real Time PCR for Salmonella-analyse i fiskemel og andre fôrvarer
Bløt hyse. Spalting av hysefilet etter skinning
Spesielle kvoteordninger
Prosessering av pre- og postrigor ørret. Effekter av produksjon av røkte produkter
Norwegian Trout in Japan. Consumer Preferences, Perceptions and Competitors
Fant 1011 publikasjoner. Vise side 94 av 102: