Fant 1019 publikasjoner.
Kartlegging av optimalt pelagisk råstoff til produksjon av fermentert fiskesaus
2024 Nofimas rapportserie
Vaksinering for forbedret immunitet og beskyttelse mot tenacibaculose hos atlantisk laks (ResisT)
AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter
Åkerbønner og erter; en kilde til proteinkonsentrat gjennom grønn bærekraftig teknologi. Råvarer, kjemisk innhold og prosessering
Validation report: Analysis of total amino acids (BIOLAB A42) using Waters ACQUITY UPLC/Waters AccQ•Tag Ultra
2023 Nofimas rapportserie
Environmental impacts of aquaculture and coexcisting industries
Ringvirkningsanalyse av den landbaserte villfiskindustrien i Norge
Utbyttetall og næringsstoffinnhold i hvitfiskmel og olje basert på restråstoff fra torsk, hyse og sei
Faktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare
Kunnskapskartlegging-produksjon av stor laksesmolt
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 9 av 102: