Fant 1011 publikasjoner.
Faktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare
2023 Nofimas rapportserie
Kunnskapskartlegging-produksjon av stor laksesmolt
Uttesting av naturlige antioksidanter i hvitfiskmel
Valideringsrapport: Bestemming av mengde løyseleg fosfor i fôr og fôringrediensar ved bruk av basisk ekstraksjon, mikrobølgeomnsoppslutting og ICP-OES
Evaluering av auksjonsplikten for fryst torsk og sei. Delrapport 1
Råstoffbehandling av Pandalus borealis - påvirkning på pilleutbytte og pillbarhet Gjennomgang av tidligere FoU-arbeid
Tilgjengelig utstyr for å hindre avrenning
Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig sluttrapport
Markedstest av oppdrettstorsk i England og Italia – Britiske og italienske kokkers oppfattelse av oppdrettstorsk fra Norge
Ringvirknings- og verdiskapingsanalyser i norsk sjømatnæring 2020–2022 Faglig sluttrapport
Fant 1011 publikasjoner. Vise side 9 av 102: