Fant 944 publikasjoner.
Valideringsrapport: Bestemming av mengde løyseleg fosfor i fôr og fôringrediensar ved bruk av basisk ekstraksjon, mikrobølgeomnsoppslutting og ICP-OES
2023 Nofimas rapportserie
Evaluering av auksjonsplikten for fryst torsk og sei. Delrapport 1
Salt content in herring – How the salt content in herring changes during capture and catch handling
En studie av det norske fisket etter raudåte. Kan aktivitetsnivået i fisket påvirkes av forhold i andre fiskeri?
Kunnskapskartlegging-produksjon av stor laksesmolt
Markedstest av oppdrettstorsk i England og Italia – Britiske og italienske kokkers oppfattelse av oppdrettstorsk fra Norge
Valideringsrapport – tilleggsrapport: Analyse av cystein/cystin (BIOLAB A99) ved bruk av Büchi Multivapor™ og Waters ACQUITY UPLC/Waters AccQ•Tag Ultra
Saltinnhold i sild – Hvordan saltinnholdet i sild endres under fangst og fangsthåndtering
Tilsetningsstoffer i fôr til laks og regnbueørret - Sluttrapport FoU tillatelser SF HØ 25 og H B 46
Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap
Fant 944 publikasjoner. Vise side 9 av 95: