Fant 1019 publikasjoner.
Prosessering av sjømat – Endring i næringsinnhold, biotilgjengelighet og helseeffekter
2010 Nofimas rapportserie
Standard norsk fiskemel- og fiskeoljeprosess.Krav til varmebehandling
Inactivation of pathogenic microorganisms in fish by-products. Sub-project IPN-virus
Sjømat og helse – marin næringsutvikling og kompetansebygging.Statusrapport 2009
Fangstsertifikat og opprinnelsesmerking for tørrfisk
Optimalt fôr som gir fast filet
Standard Norwegian fishmeal- and fishoil process.Heat treatment requirements
Lite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler.En screening av omega-3-oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effekt på markørsystemer
Økonomi og driftsrutiner i fangstbasert akvakultur av torsk.Fokus på oppdrettsleddet
Torsk kjølt i RSW – råstoffkvalitet til filet og salting.Direktesløyd, RSW kjølt torsk og bløgga/sløyd torsk iset i kar
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 74 av 102: