Fant 1019 publikasjoner.
Sushi i Frankrike: Produkter og konsepter
2013 Nofimas rapportserie
Etterspørselsforhold knyttet til bærekraft og miljø - Sluttrapport
Hvordan påvirker nye ferskfiskprodukter markedet?En undersøkelse blant produsenter og supermarkedskjeder i Norge
Utnyttelse av slam fra akvakultur i blandingsanlegg for biogassproduksjon: teknologi og muligheter
Genetic variation in Norwegian Atlantic salmon (Salmo salar L.) associated with anthropogenic activity. Final report
Kombinasjon av høye nivåer av vegetabilske fôroljer og lav sjøtemperatur; Sett i sammenheng med vekst og dødelighet hos regnbueørret i Nord
Genetic variation in Norwegian Atlantic salmon (Salmo salar L.) associated with anthropogenic activity - Technical report
Produktdifferensiering og konkurransefortrinn
Produksjonshygiene og holdbarhet av pre-rigor laksefilet (forprosjekt). Nivå av bakterier og kartlegging av bakterieflora/mikrobiota på pre-rigor produsert islagret laksefilet
Lønnsomhet i fartøygruppen under 11 meter lengde
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 58 av 102: