Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Fant 942 publikasjoner.

Proteomanalyse: To-dimensjonal gelelektroforese av Nordsjøsild i forhold til modningstid

2015
Nofimas rapportserie

Hurtigmetode for måling av enzymaktivitet basert på viskositetsmålinger

2015
Nofimas rapportserie

Stamfiskforvaltning og avlsstrategier for rognkjeks (Cyclopterus lumpus. Arbeidspakke 5 i strategisk institutt satsing (SIS) prosjektet om rognkjeks

2015
Nofimas rapportserie

Feed intake and nutrient digestibility and retention in Atlantic salmon fed diets with different physical pellet quality. A CREATE project

2015
Nofimas rapportserie

From controversy to dialog in aquaculture

2015
Nofimas rapportserie

Ultralyd – et nytt våpen i kampen mot lakselusa?

2015
Nofimas rapportserie

Rettslig rammeverk for norsk havbruksnæring - Kartlegging av dagens status

2015
Nofimas rapportserie

Holdbarhet på klippfisk. Alternativer til kassering av nedklasset klippfisk (AP4)

2015
Nofimas rapportserie

Holdbarhet på klippfisk. Forbedret prosedyre for prøveuttak (AP1)

2015
Nofimas rapportserie

Shelf life of salt-cured fillets of cod stored at 30 °C

2015
Nofimas rapportserie

Fant 942 publikasjoner. Vise side 41 av 95:

Forrige 1 2 … 39 40 41 42 43 … 94 95 Neste
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie