Fant 1011 publikasjoner.
Risk assessment of Streptococcus thermophilus used as "other substances". Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2016 Nofimas rapportserie
Risk assessment of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus used as "other substances". Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Guidance document for risk assessments of microorganisms used as “other substances” in food supplements and other food. Report of the Panel for Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Utvikling av et bærekraftsbarometer for norsk lakseoppdrett - Forprosjekt
Utprøving av pilotanlegg for mottak av fisk - Registrering for fiskeindustrien og fiskeri
Bløgging og holdbarhet på torsk
Ringvirkningsanalyser i havbruksbedrifter - Sluttrapport
Effekter av rettslig rammeverk i havbruksnæringen – regelverksforenklinger. Faglig sluttrapport
Kartlegging av restråstoff fra jordbruket
Økt lønnsomhet i torskesektoren. Sluttrapport Arbeidspakke 5 - Miljøutfordringer og lønnsomhetsforhold
Fant 1011 publikasjoner. Vise side 36 av 102: