Fant 1019 publikasjoner.
Oksidasjonsstabilitet av raffinert makrellolje fra restråstoff
2020 Nofimas rapportserie
Pilotskala raffinering av makrellolje fra restråstoff
Foredling av råolje fra makrell restråstoff til høy-kvalitetsprodukt for humant konsum – Faglig sluttrapport
Salterstattere i røkt laks
The market for marine ingredients for food and agricultural Application - Coldwater prawn (Pandalus boralis), Blue mussels (Mytilus edulis) and Brown crab (Cancer pagurus)
Test av verktøy for kontroll med Listeria i laks og lakseprodukter. Faglig sluttrapport
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP 1
Challenges related to processing and analysis of Norwegian seaweed, focusing on Sugar kelp and Winged kelp
Genetic parameters of slaughter quality traits measured on whole or live Atlantic salmon (CompleteSCAN)
"Fish and folk" Fisheries policies´ influence on employment and settlement in fisheries dependent societies in The Faroese Islands, Iceland and Norway
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 22 av 102: