Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til kurs der du kan lære nedskjæring for optimal bruk av kjøttprodukter for ulike årstider, for gris og småfe.

Dato

02. sep 2025
03. sep 2025

Tid

10:00 - 16:00

Sted

Kjøtthallen, Nofima AS, Osloveien 1, 1430 Ås

Pris

Kr 4490,- (inkl. mva) pr. person inkl. lunsj og kursmateriell.

Sist oppdatert

Kursets innhold

  • Nedskjæring av gris til ulike produkter
  • Nedskjæring av småfe
  • Salt og saltemetoder til spekematprodukter
  • Salt og marinering av produkter til grill/steking
  • Røyking (Svinekam/Sommerkoteletter)
  • Sorteringer til pålegg- pølseprodukter

Mål med kurset

Kursdeltakerne skal lære seg nedskjæring av gris og småfe til spesifikke produkter for ulike årstider. For eksempel: grillprodukter, spekemat, salte og røkte produkter

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), som foredler kjøttprodukter

Påmelding og praktiske tips

Bindende påmelding innen 22.08.2025.

Kurset holdes av Tom Johannessen og Lene Øverby, for administrative spørsmål kontakt Jannie Haraldstad.

Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst. For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no

Kurset foregår i Kjøtthallen hos Nofima