Webinar
Innmat: Nytteverdi og produktutvikling

Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til webinar om innmat – i nåtid og i et fremtidsperspektiv.
Dato
28. aug 2025
Tid
09:00 - 12:00
Sted
Digitalt - Teams
Pris
kr 590,- per person (inkl mva)
Kursets innhold
- Tradisjonell bruk av innmat
- Ny bruk av innmat
- Innmat i et kostholdsperspektiv
- Ernæringsmessig næringsverdi i innmat
Mål med kurset
Kursdeltakerne skal få lærdom om innmat og bruk av disse i dagens produkter, samtidig som vi ser på fremtidige bruksmuligheter. Vi vil også se på positive næringsstoffer i innmaten.
Målgruppe
Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), som foredler kjøttprodukter
Påmelding og praktisk informasjon
Bindende påmelding innen 22.08.2025 Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.
For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no