Kompetansenettverket for Lokalmat Øst inviterer til Webinar om innmat - Innmat i nåtid og i et fremtidsperspektiv

Dato

28. aug 2025

Tid

09:00 - 12:00

Sted

Digitalt - Teams

Pris

kr 590,- per person (inkl mva)

Sist oppdatert

Kurset innhold

  • Tradisjonell bruk av innmat
  • Ny bruk av innmat
  • Innmat i et kostholds perspektiv
  • Ernæringsmessig næringsverdi i innmat

Mål med kurset

Kursdeltakerne skal få lærdom om innmat og bruk av disse i dagens produkter, samtidig som vi ser på framtidige bruksmuligheter. Vi vil også se på positive næringsstoffer i innmaten.

Målgruppe

Lokalmatprodusenter (<10 årsverk), som foredler kjøttprodukter

Påmelding og praktisk informasjon

Bindende påmelding innen 22.08.2025 Kurset holdes i regi av Kompetansenettverk Lokalmat Øst.

For de som trenger overnatting i forbindelse med samlingene anbefaler vi Thon Hotel på Ski, tlf: 64 85 35 00, direkte booking via hjemmeside: www.thonhotels.no eller Reenskaug Hotell i Drøbak, tlf: 64 98 92 00, booking via hjemmeside: www.reenskaug.no