Gunn Berit Olsson Dr.scient. Bærekraftskoordinator +47 47 46 25 65 +47 77 62 90 71 E-post Tromsø Administrasjon Se publikasjoner i Cristin E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum. Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål. Mine publikasjoner Gunn Berit Olsson har 9 publikasjoner ved Nofima: Metabolic disorders in muscle of farmed Atlantic cod (Gadus morhua) Aquaculture Research, 2007 Vitenskapelig artikkel Water-holding capacity of wild and farmed cod (Gadus morhua) and haddock (Melanogrammus aeglefinus) muscle during ice storage Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2007 Vitenskapelig artikkel Pre-slaughter starvation of farmed Atlantic cod fed vegetable proteins: Effects on quality parameters 2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel Effects of pre-rigour filleting on quality aspects of Atlantic cod (Gadus morhua L.) Aquaculture Research, 2006 Vitenskapelig artikkel Effekt av ulike fôrråvarer på vekst og fôrutnyttelse, og for muskelkvalitet og sensoriske egenskaper i oppdrettet torsk. Sluttrapport til Innovasjon Norge. Prosjektperiode: 2003 – 2005 2005 Nofimas rapportserie Water-holding capacity and quality – studies on Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus) muscle 2003 Doktorgradsavhandling Changes in water-holding capacity of halibut muscle during cold storage Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2003 Vitenskapelig artikkel Post-mortem structural characteristics and water-holding capacity in Atlantic halibut muscle Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2003 Vitenskapelig artikkel Seasonal variations in chemical and sensory characteristics of farmed and wild Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus) Aquaculture, 2003 Vitenskapelig artikkel